Logo Logotekst

Logo

Hvem vi er

I Sofienbergkoret motiveres vi av å skape flott musikk sammen, enten det er klassiske verk, mer moderne toner, folketoner eller salmer og liturgi til gudstjeneste. Vi gjør både acapella verk og stykker med orgel. Noen ganger setter vi opp større verk med orkester og solister, alene eller sammen med andre kor. Vi har sunget stykker av Händel, Purcell, Mendelsohn, Mozart, Bach, Rossini, Grieg, men kan også gjøre mer moderne stykker fra komponister som Pärt eller Nystedt, eller nye norske komponister som Dyrud og Gjeilo.
[ -- LES MER -- ]      [28.04.2021]

Slik blir du med i Sofienbergkoret

Sofienbergkoret holder et godt musikalsk nivå. Nye medlemmer bør derfor ha litt sangtrening og kunne synge riktige toner. Det er også en fordel om du kan lese noter, men dette er også ferdigheter du kan lære underveis. Før du prøvesynger hos oss, kan du avtale å bli med på en øvelse eller to. På den måten kan du teste ut om vi er et kor som passer for deg.
[ -- LES MER -- ]      [26.04.2021]

Sofienbergkoret i Koronaens tid

For tiden er det ikke tillatt å ha fysiske korøvelser i Oslo. Sofienbergkoret holder det gående med digitale øvelser på Zoom hver tirsdag kl. 18.30. Det sier seg selv at slike øvelser ikke kan erstatte fysiske øvelser hvor vi kan samles og synge sammen. Vi venter derfor med lengsel på at det skal bli lov å øve sammen igjen.
[ -- LES MER -- ]      [21.03.2021]

Neste opptredener

For tiden er det ikke klart når vi kan ha neste opptreden grunnet korona-restiksjoner. Følg med her for oppdatert informasjon.Grasrotandelen

Vil du støtte Sofienbergkoret økonomisk uten at det koster deg en krone?
Benytt Grasrotandelen hos Norsk Tipping!


      [ -- LES MER -- ]        [05.10.2020]